RIEC Limburg

Samen zorgen voor de digitale weerbaarheid van ouderen

In deze digitale wereld is online veiligheid belangrijker dan ooit. Helaas zijn ook ouderen kwetsbaar voor online bedreigingen zoals phishing, bankhelpdeskfraude en identiteitsdiefstal. Organisaties kunnen een belangrijke rol spelen bij het versterken van de online weerbaarheid van ouderen. Door het organiseren van voorlichtingssessies, het verstrekken van informatieve materialen en het bieden van praktische ondersteuning kunnen we gezamenlijk verschil maken.

๐—ช๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜‚ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?
Of bent u benieuwd welke interventies hierbij een rol kunnen spelen?
Neem dan contact op met Cรฉline Snijckers, ketenregisseur Cyber van het RIEC Limburg, via c.snijckers@rieclimburg.nl.